Ponisynttärit


Tarjoa lapsellesi upea synttärielämys tallilla! Ponisynttärit ovat poneja rakastavan lapsen unelmien täyttymys. Ponisynttäreillä voidaan harjata poneja, ajaa ponilla kärryillä, ratsastaa tai leikkiä hauskoja poniaiheisia leikkejä, asiaankuuluvia herkutteluja unohtamatta! Tallimme on synttärien kunniaksi koristeltu, ja ponit odottavat innokkaita lapsia hoitajikseen.

Olemme tehneet erilaisia paketteja synttäreille, joista on helppo valita omiin tarpeisiin sopiva. Jos paketeista ei kuitenkaan löydy sopivaa, voimme räätälöidä sellaisen toiveidenne mukaan. Tavoitteena on tyytyväinen päivänsankari ja juhlavieraat!

Meiltä on tietyin rajoituksin mahdollista myös tilata poni lapsen synttäreille kotiin tai muulle juhlapaikalle. Se edellyttää kuitenkin turvallista tilaa ponille, joten olettehan hyvissä ajoin yhteydessä, niin tutustumme tilanteeseen.

Alla on valmiit ponisynttäripaketit. Tiedustelut ja varaukset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen varaukset@wanhatuukkala.fi.
Aktiviteettipaketti 1, ponin hoitaminen


Lasten lukumäärä maksimissaan 8.

Kesto 1,5 tuntia.

Sisältää ponin harjaamista ohjaajan opastuksella, kevyttä teoriaa ponin hoidosta ja hyvinvoinnista, ponin harjan letitystä sekä poniaiheisia leikkejä. 150e.
Aktiviteettipaketti 2, talutusratsastus/kärryajelu


Lasten lukumäärä maksimissaan 8.

Kesto 1,5 tuntia.

Sisältää ponin harjaamista ohjaajan opastuksella, talutusratsastusta tai kärryajelua synttärisankarille ja juhlavieraille sekä poniaiheisia leikkejä. 180e.
Aktiviteettipaketti 3, kepparikisat


Lasten lukumäärä maksimissaan 8.

Kesto 2 tuntia.

Sisältää ponin harjaamista ohjaajan opastuksella, kepparikisat palkintoruusukkein (omat kepparit mukaan) sekä poniaiheisia leikkejä. 200e.
Huomioittehan seuraavat asiat:


Aktiviteettipaketit eivät sisällä tarjoiluja. Synttärit järjestetään tallissa ja ulkona, joten säänmukainen vaatetus on erittäin tärkeää! Synttärivieraiden alaikäraja on 6 vuotta. Talutusratsastus/kärryajelu-paketissa tallilta saa lainaan kypärät jokaiselle. Jos teillä on tarvetta juhlia isommalla porukalla, pyydä tarjous synttäreistä erikseen.
Tervetuloa viettämään ikimuistoiset ponisynttärit!