Kesäleirit 2020


Kesäleirit ovat varattavissa osoitteessa varaukset@wanhatuukkala.fi. Leirien hintaan sisältyy varausmaksu 80 euroa, joka maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta (saat maksutiedot ilmoittautumisen yhteydessä). Samalla varausmaksu tekee varauksesta sitovan. Loppusumma maksetaan ennen leirin alkua. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta.

Kaikki leirit sisältävät kaksi tuntia ratsastusta ja tunnin teoriaa päivässä, leirikisat, täysihoidon ja paljon muuta mukavaa ohjelmaa (mm. leirikaste). Leiriltä saa muistoksi yhteiskuvan hoitohevosensa kanssa. Jokaiselle leirille voi osallistua myös omalla hevosella.

Leirien ajankohdat:6.-10.7.2020 Alkeis-/yleisleiri, jonne ovat tervetulleita aloittelijat ja vähän kokeneemmat ratsastajat. Alkeisleiri sopii vähemmän ratsastaneille ja leirille voi tulla myös ilman aiempaa ratsastuskokemusta. Leiriläiset jaetaan alkeis- ja jatkoryhmään. Leirillä harjoitellaan ratsastuksen lisäksi hevosten hoitamista, varusteiden huoltoa jne. Ratsastustunnit ja teoria suunnitellaan leiriläisten toiveiden mukaan. Leirin ratsastustunneilla mennään sopivasti kaikkea: koulua, puomeja, esteitä, maastoa, leikkitunti...

13.-17.7.2020 Tehoesteleiri. Tämä leiri on tarkoitettu kokeneemmille ratsastajille (Helppo B/ re 80cm), jotka ovat kiinnostuneita esteratsastuksesta, sekä kilpailemisesta. Ratsastustunneilla harjoitellaan monipuolisesti este- ja puomitehtäviä. Teoriatunneilla keskitytään esteteoriaaan ja käydään läpi mm. kilpailusääntöjä, esteradan rakennusta ja suunnittelua.

20.-24.7.2020 Yleisleiri.Leirin ratsastustunneilla mennään sopivasti kaikkea: koulua, puomeja, esteitä, maastoa, leikkitunti... Leiriläiset jaetaan tasoryhmiin ratsastustaidon mukaan, jolloin kaikki saavat taitojaan vastaavaa opetusta. Teoriatunnit pidetään leiriläisiä kiinnostavista aiheista, jotka päätetään yhdessä leirin alussa.

27.-31.7.2020 Esteleiri. Esteleiri on tarkoitettu kokeneemmille ratsastajille (helppo C/ re 60cm), jotka ovat kiinnostuneita esteratsastuksesta. Leirillä perehdytään esteratsastuksen saloihin niin käytännössä kuin teoriassakin. Harjoitellaan monipuolisesti erilaisia puomi- ja estetehtäviä, unohtamatta kuitenkaan peruskouluratsastuksen tärkeyttä.


3.-7.8.2020 Ravileiri, jossa painotetaan hevosella tai ponilla ajamista ja ravipuolen teoriaa. Leiriläisten toiveiden mukaan päivittäin voidaan myös ratsastaa.


Leirien hinnat:

Viiden päivän leirit 350 euroa, sisältäen varausmaksun 80 euroa.

Leirille saapuminen:

Kesäleirit alkavat maanantaina klo. 8.00. Leirille voi saapua edellisenä päivänä klo 18.00 jälkeen (ilmoitathan, jos saavut sunnuntaina). Tarvittaessa voimme hakea sinut linja-auto-/rautatie-asemalta Mikkelistä. Kun kaikki leiriläiset ovat koolla, pidetään yhteispalaveri tarkemman leiriohjelman suunnittelemiseksi (mm. teoriatuntien aiheet), sekä jaetaan hoitohevoset. Leiri päättyy perjantaina n. klo. 16.00.

Osallistujamäärät:

Leirit järjestetään, jos osallistujia on vähintään viisi kullekin leirille. Maksimimäärä leiriläisiä on 12 yhdellä leirillä, jolloin osallistujat jaetaan kahteen ryhmään ratsastustunneille. Pidätämme oikeuden muutoksiin.